ODTÜ YAZ BİLİM KAMPI

ODTÜ Yaz Bilim Kampı için yapılan seçme sınavında Fen Bilimleri alanında okulumuz öğrencilerinden büyük başarı

10.06.2020 288

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlköğretim Okullarına Yardım Vakfı (İLKYAR) iş birliği ODTÜ Toplum ve Bilim Merkezi ve TÜBİTAK'ın desteği ile Orta Doğu Teknik Üniversitesinde 05-12 Temmuz 2020 tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan Yaz Bilim Okulu etkinliğine katılım için her ilçemizden Matematik ve Fen alanlarında başarılı toplam 79 öğrenci belirlenmiş ve bu öğrenciler için 08 Mart 2020 Pazar günü seçme sınavı yapılmıştır.  Yapılan seçme sınavına okulumuzdan katılan 7. sınıf öğrencileri Senanur ŞİMŞEK ve Zeynep SOFUOĞLU  Fen Bilimleri alanında derece elde etmişlerdir. Okulumuz adına öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.