Bayır Ortaokulu


Vizyon: Okulumuzdan araştıran kendini her ortamda ifade edebilen , milli ve manevi değerlere saygılı, olumlu kişilik özelliklerini kazanmış bireyler yetişir

Misyon: Bayır Ortaokulu olarak misyonumuz; uygun öğrenme ortamı oluşturarak öğrencilerimizi ahlaklı ve değerlerine bağlı, kendimizi sürekli geliştirerek orta öğretime ve hayata hazırlayarak, okulumuzda Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkelerini en üst seviyede gerçekleştirmektir

Başarılar:

Saatler: 08:30 - 15:30
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler: 2022-2023 eğitim öğretim yılı okul sporları hokey küçük erkekler takımımızın il birinciliği, grup ikinciliği derecesi bulunmaktadır. Hokey yıldız kız takımımızın il üçüncülüğü derecesi bulunmaktadır. 2022-2023 eğitim öğretim yılı okul sporları bilek güreşi mahalli yarışmalarda iki sporcu öğrencimiz il birinciliği, bir sporcu öğrencimiz il ikinciliği, bir sporcu öğrencimiz il dördüncülüğü derecesi bulunmaktadır. Okul sporları bilek güreşi yıldız erkekler grup yarışmalarında bir sporcu öğrencimiz grup birinciliği, bir sporcu öğrencimiz grup dördüncülüğü derecesi bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda 2021-2022 eğitim öğretim yılında TÜBİTAK Bilim Fuarlarını Destekleme Programı kapsamında bilim fuarı 14-15 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilmiştir.
Proje Çalışmaları: Okulumuzda 2019 yılından beri Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Bilişimle Üretim Projesi Orta Ölçekli Pilot Uygulaması Türkiye geneli 139 okulda devam etmektedir. Bakanlığımız tarafından yürütülmekte olan bu projeye okulumuz ilimizde dahil olan tek okul olma özelliğine sahiptir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuz yurt dışı ortaklarla yürütülen Penceremden Bakan Renkler adlı e-twinning projesiyle Avrupa Kalite Etiketi almıştır. 2022-2023 eğitim öğretim yılında okulumuzda yurt dışı ortaklarla "My Clean Environment" adlı e-twinning projesi yürütülmektedir.

Telefon - (252) 225-5014

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://bayirortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Bayır Mahallesi Necmi Yener Caddesi No1 Menteşe/ Muğla

Öğretmen :41
Öğrenci :400
Derslik :19
Atölye-İşlik :2
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1322
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Bayır Mah. Necmi Yener Cad. No:1 Menteşe/Muğla

Adres - Bayır Mahallesi Necmi Yener Caddesi No1 Menteşe/ Muğla

Ulaşım Okulumuza Muğla İl Merkezinden Stadyumun alt ışıklarında bulunan Bayır Dolmuşu ile ulaşım sağlanmaktadır. Yatağan dolmuşları ile de gelinebilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Muğla il merkezine 15 km uzaklıktadır.