OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem maddelerinin görüşülmesi için 31 Ekim 2023 Salı günü saat 12:30'da çok amaçlı salonda yapılacaktır. Tüm genel kurul üyelerimizin toplantıya katılımını bekleriz.

İlanen duyurulur.

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu

23.10.2023 205

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ

1-      Açılış

2-      Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

3-      Gündem maddelerine ekleme veya çıkarma yapılması konusunun görüşülmesi

4-      Açık oyla veli üyeler arasından bir divan başkanı ve bir katip seçimi

5-      Bir önceki döneme ait yönetim kurulu faaliyet raporlarının görüşülmesi ve faaliyet raporlarının ibra edilmesi

6-      Bir önceki döneme ait denetim kurulu faaliyet raporlarının görüşülmesi ve faaliyet raporlarının ibra edilmesi

7-      Yönetim Kuruluna anne veya baba olan veliler arasından beş asıl, beş yedek üyenin açık oylamayla seçilmesi.

8-      Denetleme Kuruluna anne veya baba olan veliler arasından 1 asil, 1 yedek üyenin açık oylamayla seçilmesi.

9-      Okul ve öğrencilerin ihtiyaçlarını dikkate alarak yönetim kurulunca hazırlanan tahmini bütçenin görüşülmesi.

10-  İhtiyaçların giderilmesine yönelik yönetim kurulunun yetkilendirilmesi.

11-  Okulun eğitim ve öğretimde kalite ve başarısının yükseltilmesine ilişkin önerilerde bulunulması.

13-  Dilek ve temenniler

14-  Kapanış